Scroll Top

Тим запослених из Војнотехничког института победник бизнис трке у Нишу

tim-zaposlenih-iz-vojnotehnickog-instituta-pobednik-biznis-trke-u-nisu
Сличне теме

Одржана још једна у низу серија пословних трка Schneider Electric Serbia Business Run 

Спортско-пословна трка Schneider Electric Serbia Business Run  одржана је у четвртак, 7. септембра у Нишу.

Трећа у серији пословних трка одржана у Нишу достигла је рекорд по броју учесника.

У трци је учествовало преко 1500 тркача из 102 компаније. Осим што су показали своје тркачко умеће, запослени су провели квалитетно време са својим колегама уз тимско фотографисање, пословно умрежавање и журку са колегама из других компанија.

Најбржи тим трке у Нишу је Војнотехнички институт, друго место је заузео Факултет техничких наука, Универзитет у Новом Саду, док је треће место заузео тим компаније Делта Холдинг.

Најбржи у мушкој конкуренцији био је Марко Николић из фирме Grammer System doo, а најбржа колегиница је Јована Мандић из Војнотехничког института.

Најбржа у женској категорији Јована Мандић је о победи на трци у Нишу изјавила: “Пријавили смо се као екипа да одмеримо снаге са колегама из других компанија.

Трка је била захтевна, али је организација била на врхунском нивоу.

Ја сам и на трци у Суботици освојила прво место и сигурно се видимо се и следеће године!”

Најбржи колега у Нишу био је Марко Николић који је поводом освојеног првог места рекао: “Било је феноменално на трци. Прошле године сам први пут учестовао, а ове године је још лепше зато што сам победио. Захвалио бих се организаторима и свим колегама који су ме бодрили.”

Јована Мандић је, испред најбржег тима трке Војнотехничког института, о мотивацији за учешће казала: “Пријавили смо се пре свега због дружења и упознавање са колегама из других компанија и градова.

Ова трка нас све повезује и на њој одмеравамо снаге на сасвим другачији начин.”

Компанија са највећим бројем пријављених такмичара била је LEONI Wiring Systems Southeast doo Прокупље са 102 учесника, која је уједно проглашена и најфит компанијом.

“Компанија Леони се и ове године потрудила да за своје запослене организује догађај који ће утицати не само на њихово задовољство и мотивацију, већ и на осећај припадности и заједништва. Срећни смо што смо окупили овако велики број људи и заједно и са другим компанијама показали да смо, и поред мале дозе компетитивности, одговорни према заједници и свом здрављу. Видимо се и следеће године, да преузмемо још један пехар,” истакли су запослени из ове компаније.

Последња и финална трка серије биће одржана у Београду у четвртак, 21. септембра, после посла.

Schneider Electric Serbia Business Run је тим билдинг фестивал који кроз трчање спаја више од 750 компанија и 16.000 запослених у 4 града Србије (Суботица, Нови Сад, Ниш и Београд).

Идеја догађаја је ширење свести о здрављу и здравим животним стиловима кроз трчање као идеалном начину рекреације. Schneider Electric, светски лидер у области управљања енергијом и поносни спонзор чувеног маратона у Паризу, и ове године је партнер највећег спортско-пословног догађаја у Србији.

Као компанија која на глобалном нивоу важи за једну од најодрживијих, Schneider Electric, наставља да буде покровитељ овог догађаја, са јасним циљем да до 2025, Serbia Business Run постане највећи спортско-пословни догађај у региону који је потпуно одржив.

Поред насловног спонзора партнери догађаја су и Интерспорт и Хербалајф.

Свака од компанија, поред тога што је стала иза догађаја, њему директно и доприноси кроз занимљиве активације или поклоне за учеснике.

Фото: Јован Гојковић

Додај коментар: