Scroll Top

УСПЕШНА ПРОМОЦИЈА „БОРБЕ“ У ШАПЦУ

uspeshna-promotsija-borbe-u-shaptsu
Сличне теме

Познато је да часопис Борба у сваком броју представља један од градова Србије, те се у септембарском броју нашао Шабац, град који у преводу са турског језика значи нешто чудесно лепо.

Како би сви грађани Србије имали прилику да дођу до свог бесплатног примерка, екипа Борбе је данас промовисала нови број у граду на Сави.

Прва дестинација био је Културни центар града, ком је Борба у жељи да се обогати библиотека Кц-а и подстакне образовање, поклонила 50 књига различитих наслова издања Вечерњих новости.Катарина Јанковић Поповић главна и одговорна уредница Културног центра Шабац, била је домаћин редакције и том приликом упознала чланове „Борбе“ са знаменитостима града и са радом ове културне институције.

-Предност нас као институције културе који заснивамо свој рад протеклих 60 година је да смо за то време остварили важну и значајну сарадњу са свим релевантним институцијама културе и свим појединцима у култури а свакако и са медијима.

Медији су наш партнер од првог дана, они прате оно што ми радимо и без њих не можемо.- истакла је уредница културног центра и додала да је сарадња са „Борбом“ од великог значаја јер су својој богатој мрежи додали још једног пријатеља, а међусобна сарадња и подстицаји су увек од великог значаја.

Како екипа Борбе у оквиру сваке акције врши и поделу часописа како би све грађане упознала са садржајем свог листа, сви Шапчани су данас имали прилику да добију свој бесплатан примерак на Градском тргу града.

Након успешне промоције у току које је подељено више стотина примерака, редакција је своју акцију закључила посетом шабачког Завода за јавно здравље.

Директор Завода, Бранко Вујковић срдачно је са својим сарадницима угостио екипу часописа и уз промотивни филм „Век чувара здравља“ упознао присутне  са радом прве бактериолошке станице у Србији, која 1. новембра ове године прославља јубиларних сто година постојања.  

Екипа Борбе

Фото: Борба

Додај коментар: