Scroll Top

ВанЗемљаци

vanzemljaci
Сличне теме
bane-sajnsajn-foto-liveproduction

О љубави је безброј пута било писано, пише се и даље и...

bane-sajnsajn-foto-liveproduction

Ауторски текст Банета Бојовића АКА Банета Саншајна.

bane-sajnsajn-foto-liveproduction

Желим да поделим с вама садржај текста о Светлосном Ратнику, који је...

bane-sajnsajn-foto-liveproduction

Ауторски текст Банета Бојовића АКА Банета Саншајна.

Ауторски текст Банета Бојовића АКА Банета Саншајна

С обзиром на то да постоје баш разне теорије о ванземаљцима, радо ћу поделити с вама једну од њих

Ова тема уме да буде врло интересантна, поготово од људи који се озбиљно њом баве. Ја лично се не палим да л’ има или нема ванземаљаца, али с обзиром на неограничен универзум, мислим да би било невероватно да баш само ми постојимо и нико други.

С обзиром на то да постоје баш разне теорије, радо ћу поделити с вама једну од њих.

Ванземаљци су хипердимензионална бића која порекло воде из различитих галактичких система широм универзума. Они су за људе већински невидљиви јер обитавају у вишим вибраторним нивоима (од петог до седмог или вишег дензитета). Негативних ванземаљца је много, али их на Земљи нема у великом броју и не запоседају много људи, већ делују индиректно преко технологије – матрикса.

Долазе из целог универзума, а забележено је преко 50 различитих раса, које су, на неки начин, присутне на Земљи. Углавном се ради о негативним цивилизацијама, којих је преко 70 процента у околини Земље, 20 процента је неутралних по људе и свега око 10 процента позитивних ванземаљских струја. Земља је, на неки начин, колонија разних ванезмаљских фракција које су хијерархијски устројене тако да свака служи или је подређена некој напреднијој.

Технолошки, али и астрално, долазе на Земљу и делују на људе са сличним циљевима као и демони – да паразитирају. Један од њихових главних циљева јесте репликација људског ДНК ради стварања погодног генетског материјала за саме ванземаљце. Разлог томе је што ванземаљске расе константно физички пропадају услед одвојености од Створитеља свега што јесте и подложне су нестанку (као што је случај са сивом расом). Желе да тај ген добију тако што ће га извући из људи и убацити у своје потомке или свој ДНК ланац.

С демонима деле власт на Земљи у свим порама друштва, али често се и сукобљавају и боре за превласт над енергијом. Ратови на Земљи често су њихови лични обрачуни, али на највишем нивоу служе демонима као бићима вишег тамног нивоа свести и моћи. Слично је и с религиозним, идеолошким и социјалним сукобима. То су обично њихове борбе око тога ко ће узимати више енергије од људи.

Од раса најдоминантније су рептили, сива раса и инсектоиди, али има и других, а свака од главних врста има по више од 10 подврста. Око (или више од) 12 процената људи у свом енергетском пољу има оно што би се могло класификовати као астрална копија ванземаљца (то су њихова астрална тела која се каче на људе, као и ентитети, док им је право тело у другим дензитетима у ванземаљским бродовима, базама или
планетама). Ови ванземаљци често долазе на Земљу у облику своје астралне копије из разних крајева универзума или подземних база Земље.

Заправо, у физичком облику, ванземаљаца око Земље нема много, а у духовним нивоима говоримо о десетинама милиона. Међутим, много више људи на индиректан начин налази се под контролом ванземаљске вештачке интелигенције, тј. матрикса (ванземаљска етерична технологија за контролу ума с високих вибраторних нивоа).

Фото: Liveproduction

Додај коментар: