Scroll Top

Борба у посети Смедеревској Паланци

borba-u-poseti-smederevskoj-palantsi
Сличне теме

Екипа “Борбе” данас је посетила Смедеревску Паланку, а чланове редакције и директора Андрију Јоргића срдачно је примио  и угостио председник општине, Никола Вучен. Након састанка уследила је посета Kултурном центру, где је потписан Споразум о међусобној сарадњи „Борбе“ и КЦ Смедеревска Паланка. Споразум о сарадњи ове две установе потписали су директор „Борбе“ и директор КЦ Драган Исаиловић.

– Потписивањем овог споразума обезбеђујемо  сарадњу на дужи период и драго нам је што ћемо у часопису „Борба“ моћи да прикажемо комплетан рад наше куће. Надамо се да ћемо и код других медијских кућа пробудити жељу да се на овакав начин баве сфером културе , истакао је Исаиловић.

Приликом посете „Борба“ је КЦ Смедеревска Паланка поклонила 50 наслова издања „Вечерњих новости“ како би на тај начин обогатила књижни фонд Центра. Након посете Народном музеју, чланови редакције су поделили на градском тргу бесплатне примерке новог броја, чије стране красе и репортажа о знаменитостима овог града.

Последња станица посете био је обилазак винарије „Деспотика“, права оаза за све љубитеље вина, у оквиру које се налази и Музеј винодељства који представља посебну и јединствену атракцију у понуди ове винарије.

Фото: Александар Дмитровић

Додај коментар: