Scroll Top

Теорија душе

teorija-duse
Сличне теме
bane-sajnsajn-foto-liveproduction

О љубави је безброј пута било писано, пише се и даље и...

bane-sajnsajn-foto-liveproduction

С обзиром на то да постоје баш разне теорије о ванземаљцима, радо...

bane-sajnsajn-foto-liveproduction

Желим да поделим с вама садржај текста о Светлосном Ратнику, који је...

bane-sajnsajn-foto-liveproduction

Ауторски текст Банета Бојовића АКА Банета Саншајна.

Ауторски текст Банета Бојовића АКА Банета Саншајна

Не гајим ни најмању сумњу у погледу бесмртности. Порука да ми и они које волимо живимо вечно је величанствена

Научна истраживања говоре у прилог нашој интуицији и вери. Много научника изражава лична уверења да је теорија душе доказана у складу с минималним научним стандардима. Те студије указују да “душа преживљава баријере времена и простора”.

Не гајим ни најмању сумњу у погледу истине и валидности бесмртности. Порука да ми и они које волимо живимо вечно је величанствена. Апсолутно и безрезервно верујем да ћемо, кад умремо у овом материјалном свету, поново да се нађемо с вољеним особама, познати их и опет бити с њима, да се више никад не растанемо. Верујем да се идентитет личности наставља у тој великој сфери живота у којој нема ни патње ни туге онакве какве их знамо овде, у физичком смислу.

Надам се да има настојања јер настојање је добро. Свакако има сталног помака напред јер живот без тежње духа да напредује био би неизрециво досадан. Бесмртност нам није дата буџашто. Ту постоје две стране, једна је везана за реинкарнацију, а друга за учење Исуса Христа. Оно што им је заједничко јесте самоосвешћење, чишћење душе од свих прљавштина, моралних падова и безброј различитих врста лоших потеза током живота.

За много тога нисмо лично криви, већ је то карма од наших предака, а после и оно што смо сами себи набацили на леђа да нас криви, док не кренемо полако да се чистимо и, самим тим, исправимо. Е сад, према учењу Исуса Христа, смрт се не односи на тело, већ пре на душу. “Која душа згреши, она ће умрети. ” Међутим, душа којој је опроштено, која се искрено покајала за своје грехе и која је очишћена, живеће вечно.

С друге стране, по реинкарнацији, чишћење иде полако кроз нове животе, дакле оно што још нисмо самоосвестили у овом животу, оно што још нисмо успели до краја да очистимо, имаћемо прилике у наредном или наредним животима. Мени лично је један батица, који се искусно бави тиме, рекао да ми је тренутно 17. живот. Значи да често уме да се запне на сличним местима. Утешио ме је да сви на крају успевају да се очисте и оду горе по вертикали на светлије сфере живота и постојања.

Јбг, рекао ми је да ће онај који до краја овог живота упорно иде путем декаденције да се враћа у ниже астралне мрачне и нимало лепе сфере живота. Некако, кад слушам обе стране, осећам се као да смо у некој игрици, као да смо на некој платформи где треба да се покаже какви смо и којим смо смером одлучили да идемо не би ли, после овог тродимензионалног живота, кад се све сабере и одузме, тј. кад се стави на кантар тас негативе и тас позитиве кроз живот, вага показала да ли идемо горе или доле.

Ја некако верујем у ту велику моћ искреног покајања или, ко зна, можда се само тиме тешим, у сваком случају, кад ми се десио тај клик у глави, гледам да што мање грешим, да се трудим да не правим њесра као раније јер и самом ми је већ мука од свих прљавштина. Нажалост, демони стално нападају, а најгори су кад иду путем логике јер тад су много пута супериорнији од нас, тако да само веровање у светле енергије и искрене молитве могу да нам помогну, али, с обзиром на то да су напади присутни до краја живота, па чак и непосредно после тога, цела прича је неизвесна, баш као и у игрици.

Наставиће се…

Фото: liveproduction

Додај коментар: