Scroll Top

Прихватилиште за децу Београда обележило јубилеј

prihvatiliste-za-decu-beograda-obelezilo-jubilej
Сличне теме
Прихватилиште за децу Београда 23. фебруара прославилo je 65 година постојања. Свој јубилеј из прихватилишта уприличили су манифестацијом, а сви присутни имали су прилику да уживају у програму који су припремили.
Свечаности су присуствовали представници Владе Републике Србије, преосвештенство, представници ресорних минстарства, оснивачи, представници градских и државних институција, градских општина, представници амбасада, уметници, спортисти, донатори, сарадници. Уз помоћ пријатеља Прихватилишта, глумаца Петра Стругара и Нине Нешковић, деца Прихватилишта вредно су радила на једном посебном рецепту- Рецепта пријатељства, који су кроз наступ овом приликом и дочарали.
Поред тога, уметнички центар „Талија“, школа балета „Звончица“ и бенд из Дванаесте београдске гимназије, својим изведбама улепшали су прославу Прихватилишта.
Подсетимо, Часопис „Борба“ уочи новогодишњих празника организовао је хуманитарну акцију „Будимо и ми некоме Деда Мраз“, и том приликом је прикупио новогодишње пакетиће за децу из Прихватилишта. Тим поводом, екипа „Борбе“ посетила је Прихватилиште за децу Београда, где је имала прилику да проведе дан са децом кроз интерактивно дружење и на тај начин улепша предстојеће празнике малишанима.
Фото: Прихватилиште за децу Београда

Додај коментар: