Scroll Top

Драган Лазић, председник ШСС

dragan-lazi-predsednik-shss
Сличне теме

ЧЕСТИТКЕ ОД ПРИЈАТЕЉА ИЗ СВЕТА ШАХА

У последњој години првог столећа Борбе Шаховски са­вез Србије и кућа “Борба” извојевали су веома важне заједничке победе и српски шах је поносан да има таквог партнера и пријатеља. Желимо вам још успешније друго столеће. Да из сваке борбе у нову борбу пролазите све јачи и јачи!


Алиса Марић, велемајстор

Борби срдачно честитам јубилеј, 100 година од осни­вања, и желим још много година успешног рада. Ча­сопис Борба, који у фокусу има теме из културе, тра­диције, уметности, туриз­ма, значајан простор посвећује и вестима из света шаха. Драго ми је што је направљен овај логичан спој јер древна игра садржи све поменуто и надам се да ћете тако и на­ ставити. Срећно у временима која су пред нама!


Јована Ерић, првакиња Србије у шаху

Упућујем вам најискреније честитке поводом значајног јубилеја, 100 година посто­јања имена Борба. Хвала вам што пишете о најплементијем сегменту живота ­ култури!


Теодора Ињац, велемајстор

Честитам вам овај велики јубилеј и начин на који побеђује­ те време! Ви сте институција коју су обележили радови највећих интелектуалаца не само у Србији него и у Ју­гославији. Желим вам много успеха у даљем раду


Лука Будисављевић, велемајстор

Честитам првих 100 година! Борби никад краја!


Велимир Ивић, велемајстор

Срдачно вам честитам стогоди­шњицу постојања и желим вам да их прославите још много!

Додај коментар: